MASINI PENTRU SEMANAT PLANTE PRASITOARE SPC 6

Masina de semanat SPC 6 se utilizeaza la semanatul plantelor prasitoare,  porumb , floarea soarelui,  sfecla de zahar,  soia. Acesta semanatoare  este de tip pneumatic  si de  precizie, deoarece repartizeaza semintele in conditi bine stabilite, ca numar si ca distanta itre boabe pe rind .

De asemenea ,poate sa execute semanatul a cite doua boabe in cuib a semintelor de  fasole, castraveti, dovleci,  si alte semite de legume. Semanatoarea SPC6 este o semanatoare combinata, putind executa simultan in acelas timp cu semanatul  administrarea si incorporarea ingrasamintelor chimice granulate.

M-ai poate avea montat un echipament suplimentar pentru administrat erbicide lichide  pe rind. Semanatoarea SPC6 este de tipul purtata in spatele tractorului,pe ridicatorul hidraulic si lucreaza in agregat cu tractorul U-650 M.

Posibilitati de lucu, numarul de sectii ce poate lucra SPC6 la semanat, sint in functie de culturi, distanta intre rinduri, si zona geografica a terenului la ses s-au in panta.

4 – 6 sectii de semanat, la 70 – 80 cm distanta intre rinduri la semanat porumb, floarea soarelui, soia, fasole, in aceasta forma se seamana si pe terenuri in panta.
6 – 8 sectiide semanat,la 70 – 80 cm intre rinduri la semanatul plantelor prasitoare pe teren la ses.
9 – 12 sectii de semanat,la 45 cm inte rinduri la semanatul sfeclei de zahar pe teren de ses.

Semanatoare SPC 6 constructie parti componente,este construita dintrun cadru de teava patrata .
– Doi suporti cu doua roti din pneuri pentru sprijin,rotile de sprijin transmit miscarea l-a echipamentul de fertilizare.
– Un suport pentru prinderea semanatori la ridicatorul hidraulic al tractorului.

– Sistemul pneumatic exhaustorul,corpul de legatura al apsortiei cu tuburile ce fac legatura intre exhaustor si aparatele de distibutie al semintelor.
– Transmisia de actionare a exhaustorului,si a pompei de la instalatia de erbicidat,prin inermediul curelelor trapezoidale .
– Transmisie cardanica ce face legatura intre priza de putere a tractorului, si transmisia curelelor de actionare a exhaustorului.

– Mecanismul hidraulic de actionare a marcatoarelor de coborire si ridicare.
– Sectiile de semanat, construite din cadrul sectiei, montate pe o placa suport pentru prinderea sectiei de cadul semanatoarei.
– Cutia de seminte montata deasupra aparatului de distributie,brazdarul,roata de tasare.
– Mecanismul de transmisie cu lant protejat in cutie si capac.

REPARAT SEMANATOARE PREGATIRE PENTRU SEMANAT PORUMB SPC4 + FERTILIZARE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *